Showing 1–12 of 15 results

Show sidebar
Изгасни

Гел сет со поединечни дози

2.730 ден
Состав: 24 х 0,25 мл Гел 1, 24 х 0,25 мл Гел 2, 1 четка
Изгасни

Мини Сет

1.820 ден
Состав: 8 х 0,25 мл Гел 1, 8 х 0,25 мл Гел 2, 1 х четка, 1 х специјален лепак, 8 х ролни за трепки S, 8 х ролни за трепки M