Приказ на сите 2 резултати

Show sidebar
Изгасни

Молив за веѓи 24 ORE

280 ден
За прецизно дефинирање на веѓите и непроменлива боја во текот на денот. Со специјална четка за веѓи. Дерматолошки тестиран.
Изгасни

Молив за веѓи 24 ORE EXTRA

340 ден
За прецизна дефиниција на веѓите и целодневна издржливост на бојата. Со специјална четка за веѓи. Дерматолошки тестиран.