Приказ на еден резултат

Show sidebar
Изгасни

Руменило HI-TECH – сјаен

400 ден
Се нанесува лесно , едноставно  и е исклучително стабилен производ - нема потреба од поправки во текот на денот. Бојата останува непроменета, со блескаво уедначен и природен изглед. Хипоалергичен производ.