Приказ на сите 2 резултати

Show sidebar
Изгасни

Двојна острилка

200 ден
Двојна острилка за мали  и големи моливи. Слободниот нож ви овозможува совршено да ги ублажите и пластичните и дрвените моливи
Изгасни

Турпија за нокти 6 страни

200 ден
Турпија за нокти со 6 страни. 2 страни турпија и 4 страни за гланцање на нокти.